Najavljen je novi Need for Speed pod imenom “No Limits”, ali za iOS i Android korisnike

Iz Electronic Artsa nam dolazi Need for Speed: No Limits. Igra ne dolazi na PC i konzole nove generacije, već za iOS i Android mobilne operativne sustave. Igra je pala u ruke Firemonkeys Studios koji su zaslužni za fenomenalni Real Racing serijal. Zasada nije poznato da li će se igra plaćat ili će imat dobar i provjereni koncept poput Real Racinga sa besplatnim igranjem uz naravno mikrotransakcije.

Izvršni producent Robert Huebner kaže: “Gradimo No Limits iz temelja da dostavimo ludo brzu vožnju i nevjerojatnu grafiku koju fanovi očekuju od Need for Speeda – sve na vašem dlanu. Tim u Firemonkeysu godinama je donosio Need for Speed mobilnim igračima te je čast i privilegija još jednom sjesti iza volana ove nevjerojatne franšize i redefinirati utrke po ulicama na mobilnim platformama.”

Što nas ovoga puta očekuje iz radionice Firemonkeys Studiosa pogledajte u prvom traileru No Limitsa u kojem je zvijezda Ken Block što govori da će sigurno igra sadržavati rally dionicu. Ispod trailera je link na novootvorenu forumsku temu.

FORUM: Need for Speed: No Limits