Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition za Xbox One

Kako je Thrustmaster krenuo stopama Fanateca i nedavno izbacio mogućnost kupovine samo TX baze za volan, nove i kvalitetnije od T500RS baze, tako se i mogućnost raznih kombinacija “baza + volan” povećala. Taman prije izlaska Forze 6, Thrustmaster nam za XBOX One igrače predstavlja limitirano izdanje, tj. combo baza + volan + pedale, koji se sastoji od XB1 kompatibilne TX baze, kvalitetnog i laganog 28cm kožnog volana i T3PA pedala. Budući da uz ovaj komplet ne dolazi i zasebni mjenjač, mogu se koristiti sekvencijalni mjenjači na samom volanu. Zamisao ovog kompleta je da bude korak više od standardnog TX Ferrari 458 XBOX One volana koji je dostupan već neko vrijeme.

Ovaj novi komplet biti će dostupan krajem ovog mjeseca i cijena će mu iznositi 469,99 €, što je dobar omjer kvaliteta / cijena, budući da bi kupovina svakog dijela posebno bila skuplja.

Za istu cijenu PS4 igračima će se sredinom 10. mjeseca nuditi malo drukčiji komplet ali jednako primamljiv – T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition, koji će sadržavati T300RS bazu, repliku Ferrari 599XX EVO volana širine 30cm obloženog alcantara materijalom, te T3PA pedale.

Ferrari 599XX EVO Alcantara volan moći se se kupiti i posebno za 179,99 $, a Thrustmaster kožni 28cm GT Wheel Add-On za 149,99 $, te se može staviti na bilo koju kompatibilnu bazu poput TX, T500RS, T300RS itd.