Tražimo najforumaša mjeseca!

Prije više od dvije godine uveli smo na forum glasanje za najforumaša mjeseca u kojem bi pet dana prije kraja mjeseca postavili otvoreno glasanje putem ankete i dali na izbor svim sudionicima foruma da izaberu svoje favorite. Samo natjecanje nema nekakav nagradni izazov, već član koji osvoji titulu, može ponosno cijeli idući mjesec pored svog nadimka na forumu nositi oznaku, kako je baš on CSR član mjeseca, kul zar ne? Za samo natjecanje postoje neka pravila, odnosno smjernice kako bi forumaši što objektivnije i lakše mogli birat svojeg favorita, a to su:

Aktivnost u službenim, racing podforumima, otvaranje novih tema, anketa, kreativnih tema itd. Posebno se cijeni pomaganje drugim forumašima, bilo oko tehnički, softverskih ili nekih drugih problema. Dovođenje novih forumaša ili opća aktivnost. U izboru ne mogu sudjelovati administratori i moderatori, a svaki mjesec imat će posebnu temu s anketom.

Aktualni član mjeseca hendrix je primjerice svoju pobjedu zaslužio time, što je bio vrlo aktivan na forumu, a prevagu kod glasanja je donjela odluka da je čovjek organizirao i vodi CSR Club u trenutno aktualnom i vrlo popularnom DRIVECLUB-u. Anketa na forumu je postavljena, a za sve ostalo tu je i općenita tema za rasprave, čestitke budućim pobjenicima i itd. Sretno sudionicima! A vas ostale koji još niste registrirani na našem forumu ovom prilikom pozivamo da upravo to učinite i pridružite se kulnim raspravama u vrlo prijateljskoj atmosferi na našem forumu.