Dirt Rally v1.0 je vani!

Dirt Rally je izašao iz svoje Early Access verzije u službeni release, a igra je izbacilaWinter Wonderlands update. Winter Wonderlandsom donosi Švedsku gdje će prevladavati snijeg, a uz novu lokaciju stižu i dva nova automobila u klasi 2010s:

Volkswagen Polo Rally
Sweden_VW_4_R

Hyundai RallySweden_i20_2_R

Jedan mali sneak peak za Polo Rally, iz ne baš blistave situacije

Ova dva automobila će svakako biti lijep dodatak za ljubitelje modernog rallyja, a sa time će i developeri zaokružiti svoju listu automobila za Dirt Rally i izlazak igre. Svakako se očekuju i naknadni DLC-ovi sa dodatnim sadržajem, kako novim lokacijama tako i automobilima, a možda i modovima.

Da prenesemo i riječi samih developera, iznimno se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u Early Access verziji i pomogli izradi ove igre, a kao znak zahvale svi sudionici Early Accessa dobiti će posebnu Founder titulu koja će se prikazivati kao kruna pored vašeg nicka u igri i na tablicama, te će dobiti poseban Dirt Rally skin za 1995 Subaru Imprezu.

Još jednu posebnu VIP titulu dobiti će oni koji su otišli i korak dalje te neumorno trošili svoje vrijeme na testiranja, otkrivanja bugova, ostavljanja dojmova i prijedloga po Dirt kanalima. Oni će uz još jednu  posebnu ikonu pored Founder statusa dobiti i po 3 unikatna skina za po jedan auto iz svakog moda (rally, rallyX, hillclimb).

Primjer posebnih titula:

Neki od posebnih skinova:


Osobno mi je iznimno drago što Dirt Rally službeno izlazi, drago mi je da sam sudjelovao u Early Accessu i pratio razvoj ove igre. Također i što sam bio skeptičan u nekim trenucima jer se ipak radi o Codemastersu, a developeri su me uspjeli iznenaditi u tome i napraviti neke neočekivane stvari.