-treba vam jedna tepsija/tacna kak vec kazete. pripremite je tako da namazete s malo ulja.
Priprema sendvica:
-naribati salamu s ribezom.
-meni najbolje pase posebna poliko salama (iako se moze uzet i neka druga) ,
-pomijesati u zdijelu s tomato umakom (onaj u tetrapaku) + papar+sol+origano po zelji.
-sve to s zlicom staviti kolicinski taman da se moze namazat na snitu kruha. naravno napravit smjese onoliko koliko imate snita kruha.
preporucam stari suhi kruh (bijeli) jer on bude najhrskaviji. a i ne bacate stari kruh,nego ga iskoristite
-kad sve to napravite, na red dolazi sir. sto se mene tice mozete uzet bilokoji sir, iako gauda je provjereno najbolji sto se ove kombinacije tice ili toast sir ako vam se neda ribat.
na kraju staviti zlicicu abcela sirnog namaza ili abc sirni namaz ili slicno, koji se kasnije otopi na sve to, pomijesa s sirom i poveze sve okuse zajedno.
to sve staviti u zagrijanu pecnicu na 200 stupnjeva, napominjem pecnica mora bit vruca prije stavljanja jer onda sendvici nece biti hrskavi, a to je pozeljno
-ako zelite da vam sendvici budu mljackavi, onda jednostavno ostavite da smjesa odstoji kojih 10-ak minuta na sendvicima da upiju tekucinu te ih onda stavite u vrucu pecnicu.
-vrijeme pecenja. odokativno oko 15-ak minuta +/- 5 minuta
i to bi trebalo bit to. po mogucnosti pojesti cim izadu iz pecnice, malo cete si spec jezik ali je vrijedno boli
dobar tek