CroSimRacing Forum

CroSimRacing Forum & Portal => CroSimRacing zajednica => Autor teme: Cole™ - Ožujak 21, 2012, 11:04:22

Naslov: Suradnja CroSimRacinga & Playomanie
Autor: Cole™ - Ožujak 21, 2012, 11:04:22
Prije pada foruma postojao je dogovor suradnje Playomanie (http://playomania.com/forum/index.php) i populariziranja CroSimRacing Foruma (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php) kako bi oba foruma dobili na kvaliteti i posjećenosti.

CSR je racing forum, no ima tu i još mnogo toga vezanoga za gaming i ostali offtopic, da bi se malo popularizirali i digli aktivnost na forumu proizašla je ideja o ovoj suradnji, a princip je sljedeći...

"Ljudi sa CSR-a će se uključit u rasprave na Playomaniji, a svi forumaši željni rasprave sa pravim ljubiteljima racing igara imati će priliku raspravljat, te dogovorit mozda kakav meč u multiplayeru raznih racing naslova"
Cilj je prije svega popularizirati oba foruma, te stvoriti neka nova prijateljstva, možebitna natjecanja i svašta nešto.  p1va
Naslov: Odg: Suradnja CroSimRacinga & Playomanie
Autor: Shimmy - Srpanj 14, 2012, 23:08:41
Neki se sjećaju da sam pričao o giftanju Penny Arcade igre ovdje i linkanje na Playomaniju te tako reklamu CSR-a. ALi nikako do sad nisam realizirao to, prvenstveno jer mi je ipak glupa takva reklama - za CSR treba biti racing igra. Tako da sam sada odlučio na Playomaniji giftati to, a onda ću nadam se u skoroj budućnosti - pogotovo ako dobim onaj posao, kupiti neku racing igru i napraviti to što sam želio, i kao dar dobrim ljudima CSR-a, i kao promocija foruma. A za sada, koga zanima:

Napravi svoj Penny Arcade strip i osvoji - Penny Arcade Combo Pack (http://playomania.com/forum/playomania-community/napravi-svoj-penny-arcade-strip-i-osvoji-penny-arcade-combo-pack/)

 p1va