CroSimRacing Forum

Off-topic => Gaming kutak => Autor teme: Cole™ - Prosinac 15, 2011, 18:37:17

Naslov: Top Spin 4
Autor: Cole™ - Prosinac 15, 2011, 18:37:17
Kupio igru prije par dana u nadi da će biti nešto bolja od ovogodišnjeg Virtua Tennisa. Moji dojmovi nakon pređene akademije (svojevrsni tutorial svega mogućeg što se tiče tenisa), par exhibition mečeva i početka karijere i prve pobjede u karijeri, su da je je ovo rame uz rame kako FIFA12-i tako i NBA 2K12. Ovo je savršenstvo simulacije tenisa. Igrao sam dosta teniskih igara, ali ovo je nešto iznad prosječno.

Ono što me oduševljava u svakom pogledu je sama realnost i atmosfera teniskog meča. Kroz akademiju možete saznati sve o svojim mogućnostima koje su neograničene. Što se tiče udaraca, taktike i skilla sve je na vama i sve je moguće, aposlutno sve. Težine koje su na raspolaganju su izvrsne, pa ćete čak i na easy se morati pomučiti malo da pobjedite u meču.

Nakon par odigranih mečeva po jedan set na tri dobivene gema, u karijeri sam počeo s klasičnom teniskom duljinom od 2 dobivena seta i 6 dobivenih gemova. Moram priznat da sam se dobrano namučio i moje uživanje je u rangu dvije gore spomenute simulacije sportova. Ova igra se mora, kažem mora probat, pogotovo ako ste ljubitelj tenisa, onda je to must have. Jednostavno sam oduševljen.

Malo mi je žao što nema niti jednog hrvata, ali tu su zato teniske legende poput Agassia, Samprasa i Beckera. Stvarno fenomenalna igra i moram napomenut što se tiče grafike da je vrlo vrlo impresivna. Na velikom TV-u to izgleda jako jako dobro. U nastavku pogledajte jedan dobar "skraćeni" meč između legendarnog Borisa Beckera i Nadala.

Top Spin 4 - Gameplay Becker vs Nadal (http://www.youtube.com/watch?v=04uy5i596bM#ws)