Krule legenda, opet

Prema zadnjim informacijama, nakon skoka švicarske valute, Mile Kredit je kompletan život okrenuo naopako kako bi prestao banci vraćati enormno visoke rate kredita.
- Nedam banci ni kune za kredit u švici!
- Na koji način?
- Evo vidiš da sam sav zarasta... ne brijem se... kosu sam pustio... leđa mi dlakava inače... prsa isto... a u noge sam utrlja nekvu kremu, evo gledaj mi noge!
- Mila majko... pa vama se noge ne vide od dlaka na njima!
- To ti velim!
- Kakve veze ima to što ste kompletno dlakavi sa kreditom u švicarcu???
- A kakve nema??? Još jučer sam uzeja oglasnik i nađem jedan dobar oglas!... veli u oglasu “Iznimno bogat čovjek, traži njemačkog ovčara sa papirima, za čuvanje imanja!“
- I???
- I javim se ja na oglas!
- Imate ovčara pa ste mu ga prodali i platili ratu kredita?
- Jok! Nazovem kuma, reko kume dolazi!
- Kum dođe... i?
- Dođe kum... reko... “Kume, evo sam ogrlicu stavio oko vrata, nu drž lanac i vodi me kod ovog iz oglasa!“
- Mila majko!!!
- Slušaj jebote! Odvede mene kum kod tog iz oglasa... i čujem ja kuma “Ma gospodine, to je čistokrvni njemački ovčar, imam i papire!“... još ja zalajem 2-3 puta, nako da on vidi da sam ja pravi njemački ovčar a ne neka ucjepina!
- Čekajte malo, vas je vaš kum ovome iz oglasa uvalio pod psa!?
- Njemačkog ovčara!
- A kako ovo sa papirima da ste čistokrvni?
- Po dao kum čojku moju domovnicu... rodni list... vozačku... nema... sve uredno!
- Znači, vi ste sad pas kod tog bogataša?
- Točno tako
- I kako vam je ka psu?
- Čovik dragi, ja sam se preporodijo! Uzme gazda nekvu šćapinu... baci je... veli... veli... “Rex, šćap!“... a ja trk po šćapinu i nazad! Jebo majku,
svaki put kad donesem šćapinu, on mi uvali šaku keksa. Deset puta odem po šćapinu, dobim kilu keksa. Prije sam 2 dana mora radit na pilani dab kupija kilu keksa!
- A kredit?
- Što kredit?
- Plaćate li ga?
- Majket mile... jes ti ikad vidijo da pas plaća kredit?
- Nisam... istina!
- Neg... el ti znaš štoj u ovoj priči najintersantnije?
- Što?
- To štom banka može popušt... a ja si napokon mogu polizat jaja!