Autor Tema: The Outer Worlds  (Posjeta: 12145 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ManTheRamparts

Odg: The Outer Worlds
« Odgovori #30 u: Prosinac 20, 2019, 17:41:48 »
Igra je jedno od većih razočaranja ove godine ako se mene pita. Nakon svih silnih hvaljenja po internetu, početni dojam je super, ali kak ideš dalje sve više uviđaš kolko je prosječna igra.

Isto ne kužim kaj u modernim RPG igrama jako retko znaju napraviti zanimljivu opremu, sve je tak u većini slučajeva generično i nezanimljivo. Od oružja, armora itd. Tu je i TOW isto jako razočaral.

Artwork na igri, sad nakon kak se početni dojam slegnul, rangira od žešćeg prosjeka do katastrofalnog. Poor mans Fallout dojam mi je ostavila igra po tom pitanju. Slično kak je Destiny poor mans Halo. Općenito je sam setting preforsiran i na silu pokušava biti štosan i ne znam kaj.

Nije igra loša, ali ima previše problema.

Možda sam se zasitil toga svega, ne znam, al isto dok vidim questove da naselje nema vodu/struju kaj već, iskreno, bljuje mi se. To smo rešavali prije 20 godina na RPG igrama. Dobro da na početku nisu deli da trebamo ubijati štakore u podrumu. Fali općenito više kreativnosti u igrama po tom pitanju. Čak i ako je dobro zamišljen quest više manje je uništen s lošim pisanjem ili bezveznim likovima. Ono dok dojdeš tam u nekoj zabiti u kuću di eto nekim spletom okolnosti ima ljudi, a ti si dobil quest kaj treba najti nestalog lika, odma znaš da su kanibali, to isto dok vidim sere mi se. Taj mutavi setup questa kaj je skoro u svim igrama isti.