Autor Tema: Witcher (Netflix)  (Posjeta: 11168 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ManTheRamparts

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #30 u: Prosinac 22, 2019, 12:34:16 »
Čekajte samo dok bu na Amazonovom LOTRu Gandalf kineska lezba.

Offline doktor1

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #31 u: Prosinac 22, 2019, 12:46:01 »
Castin za Triss???

Triss ne postoji u ovoj seriji! Tako je bezlična, dosadna i nepostojeća da je to strašno!

Nakon tri igre ovo je Triss u mojoj glavi



Šta je ovo??


Offline Iceman

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #32 u: Prosinac 22, 2019, 12:48:08 »
Mama od Triss  ;D

Offline ManTheRamparts

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #33 u: Prosinac 25, 2019, 11:55:24 »
Ovome su crnci najmanji problem. Pogledal sam 5 epizoda na jedvite jade, pa ovo je na razini Xene ili Herculesa. Da nema Witcher ime nakeljeno ne bi imalo 4/10 na imdb, al očito imdb nije mjerodavan po tom pitanju - u zadnje vreme to dokazuje i Mandalorian. Likovi nezanimljivi, priča ko da ne vodi nikud, kad očito vodi u rikverc jer je sve zmešano. Dijalozi na momente pucaj si u čelo. Uz to je dosadno.

Doseg ovoga je biti na tv-u za gledati usput uz ručak tih 20 minuta jer više ni ne treba gledati, nema se kaj za propustiti.

Generalno nije totalni treš, ali nije ni dobro. Teži, dosadni prosjek.

Offline Luckyluke

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #34 u: Prosinac 25, 2019, 13:02:13 »
Ja završio treću epizodu, fakat se mučim. Kak da se povežem s likovima kad ova Fringilla izgleda ko Oprah, Triss jedno 20 godina prestara za tu ulogu itd. Zašto se Dandelion zove Jaskier ? Priča skroz bezglava, više se ne sjećam kaj sam gledao u prethodnoj epizodi. Jedine svjetle točke su mi Geralt i Yen, ostalo meh. Pogledat ću do kraja tek tolko, a čujem da su najavili da će 2. sezona bit puno konkretnija i manje zbunjena po pitanju priče.

Offline ManTheRamparts

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #35 u: Prosinac 25, 2019, 13:14:37 »
Meni se fakat ne da siliti se dovršiti sezonu do kraja jer mi je ovih 5 epizoda bilo dosadno. Nadal sam se da bu se popravilo nakon prve 2-3, al se pogoršalo. Još k tome mi se gleda fantasy, samo ne ovakav zamoran.

Offline Punisher

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #36 u: Prosinac 25, 2019, 14:21:10 »
Dandelion se zove Jaskier jer se tako u Poljskom originalu zove, za ostalo nisam ni očekivao da će bit nešto.

Offline Luckyluke

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #37 u: Prosinac 30, 2019, 19:02:47 »
5. epizoda daleko najprobabljivija do sad. Konačno neka smislena i direktna radnja bez nabacivanja nepotrebnih scena i zbunjivanja gledatelja. Totalno sam zavolio Geralta, odnosno Cavilla, u ovoj seriji. U početku mi se činio kao premekan i ne dovoljno kul lik za glumit tu ulogu al me je totalno demantirao. Njegov glas, držanje, pokreti... baš se vidi da je lik veliki ljubitelj serijala i da se trudio oko detalja. Yennefer sad kad je "normalna" mi je ful sexy i drastično sam promjenio mišljenje o njoj. Jaskier (odnosno Dandelion.... ODNOSNO Neven  cer1njo) mi je odlično pogođen po karakteru ali mi se ne sviđa outfit koji je skroz kontradiktoran trilogiji. Možda se to kroz sezone promjeni. Samo nek se zadrži bar ovakav tempo i bit će mi prolazna sezona, iako su mi prve četiri epizode smor. Očekujem bar 2-3 put više od sljedeće sezone.

Offline Punisher

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #38 u: Siječanj 02, 2020, 20:14:51 »
Završio sam sezonu ovaj jučer i mogu reć da sam zadovoljan, nije sad neko remek dijelo, ali Cavill je savršen za ulogu Geralta, Yennefer je isto dosta dobra iako u knjigama nije tolko mračan lik kolko je u seriji prikazana, ljudi su možda očekivali malo više streamlined radnju i to vjerojatno zbunjuje mnoge. puno se skače iz knjige u knjigu u svakoj epizodi. Ciri isto tako nije baš šutljiv lik kako su ju prikazali ali je očito da je prva sezona samo uvod u glavnu priču. Totalno promašen casting za Triss i to mi je zapravo najviše smetalo, dosta je izmjena knjiga u nekim detaljima ali glavnu radnju prate dosta vjerno i to mi se sviđa. Mislim da ce drugu sezonu razvaliti ukoliko poprave neke elemente samo, ima veelikog potencijala serija i nadam se da neće samo tako odustati iako nisu baš najpozitivnije komentare dobili.

Offline Luckyluke

Odg: Witcher (Netflix)
« Odgovori #39 u: Siječanj 09, 2020, 18:47:19 »
Geralt of Ribljia...  cer1njo