Dirt Rally > Dirt Rally

DiRT Rally 2.0

(1/12) > >>

Cole™:
Kako je bilo i očekivano, najavljen je nastavak DiRT Rallyja koji na konzole i PC stiže prije nego ste se tome nadali.



Jučer smo nagađali da nam slijedi najava za DiRT Rally 2.0 i bili smo u pravu.
Codemasters je najavio dotičnu igru za PC, PlayStation 4 te Xbox One, a planiraju ju izbaciti u prodaju 26. 2. 2019. godine.


DiRT Rally 2.0 | The Announcement Trailer [UK] - YouTube

DiRT Rally 2.0 hvali se novim “autentičnim” modelom upravljanja, razrađenim sustavom deformacije staze te licencom za World Rallycross Championship s kojom dolazi osam stvarnih staza u tom natjecanju. Što se tiče ostalih lokacija za klasični rally, 2.0 odvest će nas na Novi Zeland, u Argentinu, Španjolsku, Poljsku, Australiju te SAD. Ponuda automobila bazirat će se na kombinaciju klasičnih modela i novih jurilica, a Codemasters je u prvom traileru fokus stavio na njemačke uzdanice – Wolkswagena i Audija.

the_prodigy:
 thumbs1

 šofe1

Primjetio sam odmah Australiju u traileru. Trailer sam po sebi ne pokazuje ništa osim tih nekih lokacija.

RX će opet biti tu, bilo bi glupo da ne iskoriste licencu.

Nadam se da će cjelokupna stvar više naginjati na prvi Dirt Rally nego na Dirt 4 za koji su govorili da je poboljšani Dirt Rally. Iako je Dirt 4 imao dosta poboljšanja u nekim drugim stvarima, što se tiče vožnje nije mi bio ni tu ni tamo, neki auti su bili OK, drugi skroz čudni. Barem meni na volanu. Dirt Rally mi se tu puno bolje vozio.

EDIT: I žao mi je što su izbacili Early Access format, mislim da im je to bio pun pogodak sa DR1.

Cole™:
DiRT 4 je imao puno zabavniji vozni model, ali i onaj koji puno više prašta. DiRT Rally nije praštao niti jednu sitnicu krivo napravljenu, baš kao što bi to i trebalo biti u stvarnosti. Kod prve igre mi je samo falile još dvije lokacije. Nadam se da će nastaviti sa odličnom karijerom koju su imali. Čak i da uzmu neke stvari koje su u četvorci valjale. Baš me nekako iznenadila najava igre. Svaka čast što misle na HC rally fanove, jer sam prije očekivao DiRT 5 nego li najavu nastavka DiRT Rallya. Kapa dolje. BTW. nije mi trailer napet osim ovog početka s golfom, to rula beskrajno.

ManTheRamparts:
Krivo si napisal fau ve. :P

the_prodigy:
Folsika :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju