Autor Tema: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam  (Posjeta: 36578 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Thergothon

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #45 u: Veljača 13, 2012, 00:21:02 »
Obozavam ih takve nesvjesne, fino si zauzmu poziciju u nekom ugodnom zbunju i kempaju.
Medic ih krpa ako nedaj boze neki kolega dobi metak posred cela iz daljine, assault u znak zahvalnosti baci 2 kutije s municijom i sve funkcionira ko podmazano. Sve dok im ne doletim s ledja i prekinem privatnu zabavu, dok imam TNT obavezno ih raznesem. Em je spektakularije i veci humiliation + korisno jer i zbunje odleti u zrak skupa s njima, a ponekad i skupa samnom dok prebrzo okinem  cer1njo

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #46 u: Veljača 13, 2012, 00:24:06 »
Hahah i samo Mad Max oči!  ave1  cer1njo


Offline Thergothon

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #47 u: Veljača 13, 2012, 00:29:00 »
E tocno tak   cer1njo
Ocisti kalash, pripremi suhe carape i sutra navecer ako bude vremena opet u Vietnam  thumbs1
Idem crkivat, cujemo se!

Offline ZoNTrA

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #48 u: Veljača 13, 2012, 10:32:01 »
Čuj ovoga tulipana. Prvo odigraj, onda se javi.

Vietnam tere i KZ i COD.

Evo me Ther, idemo!

Probo sam, i odusto nakon jednog meča, KZ2 i dalje dere to kuul
Ther, prazni serveri? Igra je stara 3 godine i igrača možeš nać kad hoćeš, to dovoljno govori o kvaliteti. kadt1kažem

Kraj rasprave! kuul

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #49 u: Veljača 13, 2012, 10:42:39 »
Dečec, videl sam ti na profilu pod trofejima da nisi igral.

A i da si igral, kak veliš, jedan meč - znal bi da se takvim igrama da prilika malo više od jednog meča kad ne funkcionira sve na isti kalup ko precijenjeni Killzone i Uncharted (da nisu ekskluzive baš me zanima kakva bi onda bila priča).

Igral sam MP i KZ2 i KZ3 i UC2 i sve je blago rečeno govno naspram COD-a, a da ne velim kaj je onda naspram BF-a. BF od svih tih navedenih ima najkompleksniji gameplay i najbolji BALANS (ono kaj na KZ ne postoji).

E sad je kraj rasprave.  hug1
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2012, 10:48:03 od ManTheRamparts »

Offline ZoNTrA

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #50 u: Veljača 13, 2012, 10:52:43 »
Ko je rekao da sam na svom isprobao? kadt1kažem

Al ja ostajem pri svome. kadt1kažem

Uncharted i Killzone su mi puno, puno bolji naspram BFova, CODova i ostalih sličnih FPSova.

Tebi je dobro ovo, meni ovo i bok.

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #51 u: Veljača 13, 2012, 10:57:12 »
Bok, to znam da su ti super KZ i UC, videl sam po UC temi na NextLevelu kakve gluposti izvodiš.  cer1njo

Za ubuduće - na temelju jednog meča nemreš skužiti kakva je igra. Možda u budućnosti skužiš.  kadt1kažem

Offline ZoNTrA

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #52 u: Veljača 13, 2012, 11:01:11 »
Ma U3 competitiv više ne igram, sve same pičke sa FAL-om igraju.
Sad samo co op, koji je savršen.

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #53 u: Veljača 13, 2012, 11:03:23 »
Ma U3 competitiv više ne igram, sve same pičke sa FAL-om igraju.
Sad samo co op, koji je savršen.
A zakaj je tak? Zato kad je balans nikakav ko i na KZ-u. Čim prije skužiš, čim prije daš priliku drugim igrama, prije si buš napravil uslugu.

Offline ZoNTrA

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #54 u: Veljača 13, 2012, 11:09:40 »
Ma mogu i ja sa FAL-om igrat, pa se ne bih žalio i uživao bih, ali neću jer je to za pičke. A dat priliku ostalim igrama, teško, KZ2 mi nije i neće nikada dosadit, a pored toga mi je glupo igrat neki drugi FPS, no možda me neki iznenadi.

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #55 u: Veljača 13, 2012, 11:13:35 »
U zadnja 2 posta si si sam odgovoril na sve.

Ostalim igrama NEĆEŠ dati priliku, ovo s FAL-om - sve ti je jasno kakav je balans - ne postoji.

Malo da zavrtiš BF ili Cod, više od jednog meča, par sati da igraš i da vidiš kak kaj funkcionira tu - onda bi mi mogel tu dojti i pametovati kak KZ ili UC teru te igre. Ovak ti nijedan post ne drži vodu, ispada samo obično, Sony fanboy baljezganje.

Offline ZoNTrA

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #56 u: Veljača 13, 2012, 11:21:32 »
Samo mi COD nemoj spominjat, njega sam dosta igrao, ne na svom, jedan cijeli dan sam proveo kod frenda igrajući ga i crko sam, da mi je znat ko to može igrat.
Možda i je balans sjeban u U3, al šta ja mogu kad je meni to puno zanimljivije od ovih FPS-ova. Šta ja mogu kad me sa 3 metka ubi, nemam ništa od tog, čim me vidi protivnik, znam da sam pola sekunde poslije mrtav.
U Unchartedu treba 15,20 metaka za kill i tu se vidi umijeće, kad ti znaš da sa 10%healtha možeš 1 na 1 ubit nekog sa 100% healtha, kad znaš da imaš šanse ubit nekog u kakvoj se god poziciji našao.

A u ostalim FPS-ovima, čim te protivnik vidi, znaš da si mrtav.

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #57 u: Veljača 13, 2012, 11:29:05 »
Kakvo umijeće hahah to kaj tri put se okrene i odbeži u zaklon? To je umijeće? Nemoj biti smešan.

Inače na BF se dosta borba vodi na daljinu i treba biti precizan + treba imati dobre reflekse. 3-4 metka ubijaju na normalu.

Znal sam odma da je to problem. Odma sam znal dok si napisal da si odustal nakon 1 meča kaj je na stvari - jednostavno su te poklopili, nikog nisi mogel ubiti i odma je bilo - igra je smeće - 100%.

Kakva je to glupost - dojdem di su trojica i onda da pucam po njima ko blesav i da nijedan ne padne. I onda da me tulavci još ne uspiju ubiti (bilo je takvih scena na KZ-u)! Daj molim te.

Pravo je ovo, dok uletim tulavcima i s jednim šaržerom dok pokosim celi squad, a ovi zbog sporih refleksa samo gledaju u mene i ne kuže kaj ih je snašlo. E to je gušt, dok ih naslažem kaj sardine. BANG BANG BITCHES!  cer1njo

To je prava stvar, em niko ne kempa, em se vidi ko ima skilla, a ko je zalutali padobranac.
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2012, 11:30:40 od ManTheRamparts »

Offline Thergothon

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #58 u: Veljača 13, 2012, 17:43:39 »
Umirem od  cer1njo na vasu raspravu.

@filip
Ma gle serveri nisu doslovno prazni ali kao i da jesu u usporedbi s drugim pucacinama. Ima dosta njih starih po 10 godina i sa vise aktivnih igraca. 3 god. je nista, a vec je na izdisaju po aktivnosti (kultni KZ2).
Ne smatram tvoje misljenje relevantnim iako ga postujem jer ukusi se razlikuju. U zadnjih 10 god. pa i jos vise unazad sam isto kao i Ramparts odigrao sve bitne fps-a na svim platformama koje su do dana danasnjeg izasle. Govorim iz iskustva koje se moze mjeriti u stotinama sati u vecini MP igri u kojima sam sudjelovao ukljucijuci i KZ, a ne na temelju 2-3 meca. Nije taj MP los al nije niti odlican, imao sam prilike igrat s elitom europske konzolaske scene i vidio sam kak su se ljudi dugo zadrzali. Igre se ne ocjenjuju prema tome kolko si ti u njoj dobar vec prema drugim cimbenicima. Fanovi najcesce navode upravo ovo kaj si i ti. Vise healtha i po njihovoj procjeni treba vise skilla da bi netko pao. I jos navode tezinu lika, a to je samo privid zbog lagga u kontrolama tj. sporog odziva. Brzo se covjek privikne al takva stvar se moze pripisati samo kao minus ako se objektivno gleda. Ono kaj pravi fps treba su brze kontrole tj. instantni odziv, a ne pol sec. kasnije no to je nazalost najmanji problem.
U tim precijenjenim ekskluzivama skill pojedinca ne dolazi tolko do izrazaja, upravo zbog gluposti da treba pola spremnika za ubiti nekoga i automatski odlicnog igraca hendikepiraju. Trebas iskusiti CS, COD ili BF (ima jos gomila toga al su starije pa ih necu spominjati). Npr. dok u S&D ostanes zadnji covjek u svom timu, a u protivnickom su svi zivi i tragaju za tobom. 1VS,6 i dok ih zbog svog skilla sa jednim spremnikom sve pokosis - imaju istu sansu za ubiti te kao i ti njih (4-5 metki za kill treba) ali refleksi tj. brzo i precizno ciljanje prevagne i to je nesto sto cu uvijek vise cijeniti od KZ pokusaja timske igre.
Da ne bi bilo zabune, KZ igram od samog pocetka dok ga je vecina recenzenata gadno popljuvala jer je bio usporedjivan sa tada superiornim HALO na boxu koji je napravio tada revoluciju u konzolaskom online svijetu. Obozavam taj setting i SP mi spada uz half life u top3 svih vremena.
Moj savjet je da budes open minded i ne ogranicavas se, samo si ti na gubitku. Ima mnogo neotkrivenih dragulja koje jos nisi odigrao i isto toliko dobrih likova koji nisu iz uncharteda i KZ-a  kadt1kažem

Offline ManTheRamparts

Odg: Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
« Odgovori #59 u: Veljača 13, 2012, 17:56:31 »
Dok se samo setim vremena Unreal Tournament-a i Quake-a 3, onda se mislilo da nejde bolje od toga. Tužno je da te obadve igre su BOLJE i od precijenjenog Halo-a, a bome i od Killzone-a. Skoro 15 godina stare igre.

Bilo bi fino od Carmack-a da se prestane glupirati i da nam da novi, punokrvni, online Quake. To bi bila ludnica.

KZ je super single-player igra, ali u multiju nemre ni prismrditi trenutnim favoritima, a bome ni ovima old-school koljažama.

Još k tome se KZ ni ne vrti glatko online, a to je jedna od najbitnijih stavki za multiplayer pucačinu. Dodaj tome nepostojeći balans, lag u kontrolama 'prikriven' fanbojskim opravdavanjima i imaš pretendenta za trganje blu-ray diska na pol.  cer1njo