Usporedujete gluposti.
ulozio sam 5500kn u komp + monitor prije 3 godine.
Sve igre koje sam htio igrati igram fluidno u 1080p bez ikakvih problema, jedino sto sam ulozio u 3 godine je keks rama koji me dosao 200kn i ssd.
Online igranje ne moram placati a sto se tice jebanja sa instalacijama da, jebete se kad skidate jogurte i mozda ne znate crackati igre. Dok na konzoli kupujete igre i igrate ih odma.
Imas brate Steam, kupis, skines i igras, nikakva zajebancija. Kontroler u ruke zavalim se u fotelju i halam.
A kad kupis konzolu ti ne potrosis vise od 3000kn? A veliki tv? A sve te igre koje dodu minimalno 300kn. Nije nista jeftinije od PCa i to je jedna velika zabluda.
Jedino cemu konzole sluze su ekskluzive i te se naslove isplati igrati I zbog njih se isplati imati konzolu, e i zbog bluray playera. Posudis Film i gledas. Jedino za to valjaju.
Ja sam pisao za sebe, šta je meni isplatnije. Imam TV tako da ne trebam ulagati u njega, jedini trošak bi mi onda bila konzola/PC. Ako se odlučim na konzolu to mi je u totalu trošak od 400€ i ako ne bude nekih tehničkih problema sa konzolom, to mi je sve što trebam uložiti za nerednih 6 godina od sad. Ako se odlučim na PC varijantu to mi je već nekih 600€ početnog ulaganja(minimum) + bi u narednih 6 godina sigurno potrošio cca. 100€, ali bi to sigurno više otišlo. Još ako hoću "konzola" ugođaj na PCu,moram izdvojiti 50€ na kontroler.
Fino stavim na papir
Konzola 400€ (period od 6 godina)
Računar 750€ (i molim Boga da toliki trošak bude za period od 6 godina)
Računica je meni vrlo jednostavna.
Nisam uopšte planirao odgovarati na tvoj post, ali samo hoću da kažem da je i prvi i ovaj sad post neko moje mišljenje o tome i šta ja biram u ovoj PC vs Konzola situaciji. Nisam ja pisao šta bi tebi ili nekom trećem bilo bolje, nego šta je meni bolje. Cijena igri uz share opciju na konzolama je manje više ista(pričamo o orginalima, bude popusta i na konzolama).
Sa ovim postom ja završavam pomalo dosadnu i ispranu borbu između PCa i konzola.