Autor Tema: IL-2 Sturmovik: Birds of Prey  (Posjeta: 2325 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ManTheRamparts

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
« u: Veljača 29, 2012, 13:15:45 »
Žanr koji je skoro potpuno nezastupljen na konzolama, a ono malo naslova kaj ima su jako loše kvalitete (tipa HAWX i slične bljuvotine). Na svu sreću tu je konzolaška verzija Sturmovika. Igra mi je, prema dosad odigranom, fenomenalna. Pravi dragulj. Sviđa mi se kaj ima 3 težine i dosta postavki. Trenutno igram na Realistic i to mi je taman, Arcade mi je prelagano, a Simulator mi je zasad prehardcore.

Atmosfera u igri je nekaj neopisivo, detalji odlični (šteta na avionima je dobro izvedena), jako dobro grafički izgleda, zvuk je isto ok (strojnice jako dobro zvuče). Super je kaj ima enciklopedija di su opisani avioni, manevri, povijesne bitke etc.

Dobro mi je kaj švabi govore njemački, rusi - ruski etc., pa to podiže atmosferu na novu razinu. Uglavnom - lajkam mnogo igru!

IL-2 Sturmovik Birds of Prey - Trailer 1 - Xbox360/PS3


Šteta da ovakve igre prođu nezapaženo na tržištu dok razna overhajpana smeća se obavezno prodaju u milijunskim brojkama.
« Zadnja izmjena: Veljača 29, 2012, 16:08:02 od ManTheRamparts »

Offline Thergothon

Odg: IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
« Odgovori #1 u: Veljača 29, 2012, 14:30:19 »
Ja sam igral na "Simulator" i odlicno je bilo makar trazi puno privikavanja i zivaca.
Relativno brzo sam odustal od igre, dosli drugi naslovi i ovo je ostavljeno na cekanju do sudnjeg dana jer nemam neku volju za letenjem. Da mi je ovak nekaj vjerojatno bi imal, ali se ne isplati uzimati zbog 2-3 igre:
http://www.sophoslab.hr/thrustmaster/111/thrustmaster-hotas-warthog-flight-control-system/5526/

Offline ManTheRamparts

Odg: IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
« Odgovori #2 u: Veljača 29, 2012, 16:08:53 »
Mogel bi igrati na Simulator, ali fakat trenutno nemam živce za to. Realistic mi je taman - nije prelagano, a još uvek dosta izazovno.