Malo odvagnuo logiku i promjenio mišljenje. Promjena glasa novog Sama je dobrodošla upravo iz razloga u prvom videu gore. Budući da smo se tokom svih ovih godina od početka serijala susretali sa Samuela koji je pokretljiv i brz u skladu s glasom i 57-im godištem, malo bi nerealno bilo vidjeti Fishera ovako okretnog i brzog kakav je u novome Blacklistu. Stoga ta promjena godi i nije tako strašna kao na prvi pogled.
Novi lik čak ima sličnu boju glasa u par navrata u traileru. Zadnji Convition je bio dosta dobar i puno dobrih novina je donio, ali je zasmetala ta činjenica da nema više klasičnog stealth pristupa i da je "mark & execute" doslovno olakšao napetu situaciju i cijelu igru. Ukoliko izbalansiraju bolje taj dio, novi Splinter Cell mogao bi biti osvježen i ponovo hit igra. Za prezentaciju i priču se ne bojim - tu su majstori.
Baš mi ta priča i ne drži vodu. Mislim, igra je nastavak Convictiona, a Sam je brži i okretniji iako je generalno penzioner? :) Mislim, fora mi je uvođenje sustava "killing in motion" (fakat atraktivno izgleda), ali po kojoj cijeni? Mislim kako je Ubisoft tu pogrešnu odluku donio, teško će ljudi prijeći preko toga...
Dobro, ako ništa drugo, nas dvojica ćemo opet imati solidan co-op za igrati