Evo sta sam napisao o toj igri u listi odigranih igara 2015 na HCL-u...Znaci kad kupim pravi PC kupujem odma ovo.Drazi mi je FC3 jer tropski setting izgleda duplo bolje od onih tmurnih Himalaja.
Far Cry 3 PC 93/100 INFO Daleko najjaca igra sta se tice napucavanja, suljanja opcenito san dozivia najbolji, najzivlji najlipsi osjecaj uzivanja i doslovno igranja igre ne da se silim i da cekan kad ce nesto zavrsit nego sam se prepustija uzivanju u svakom njenom djelu, FPS je uvik ispred svega ostaloga, bar sta se mene tice, a far cry 3 mi je omogucio osjecaj FPS-a u punom smislu....Suljanje kroz nisko raslinje, lagano kokrak po korak priblizavam se neprijateljskoj postaji, vadim snajper, gledam kroz ciljnik, oznacujem neprijatelje, te odjednom cujem na svojim 7.1 G35 slusalicama neki zvuk iz daljine, sve je blize, pokusavan razaznat odakle ce doc doslovno samo sta ne iskocin iz stolice od napetosti i onda me odjednom zaskoci tigar, pocme grist, neprijatelji me vide, podignu alarm, ja poginem i propadne napad...Umisto da buden tuzan sta nisan uspija iz prve ko sta u vecini igara buden, ja buden presitan sta san opet na 500m udaljen od postaje i iman priliku za novi napad i tako po 20 neuspjelih pokusaja, ja u svakome uzivan samo zato sta mogu opet napast..Stvarno brutalno dobra igra, jedino je manja ocjena sta nemogu sve stavit na ultra detalje, iako mi to inace nije bitno, ovo je toliko dobra igra da je triba igrat na najjacim postavkama i doslovno provest veci dio zivota bogu iza nogu, u tropskim krajevima, i sve to iz udobnosti svoje sobe...Far Cry 3 definitivno top 5 svih vremena