Ne znam vise su me dojmili likovi u witcheru neg u Da
Samo ću se dotaknut par likova koji mi padaju na pamet...
Zoltan - totalno neodrađen lik koji se dugo provlači kroz serijal; baš ništa specijalno nisu sa njim napravili...
Dandelion - sve informacije iz codexa nam inače dolaze od Dandeliona... Koliko imamo interakcije sa njime osim u onom njegovom questu koji je meh? Više me se dojmio u dvojci nego ovdje...
Triss - potpuno neiskorišten lik u ovom nastavku koji je sa nama od jedinice...
Vještice iz boga - najveće razočaranje po pitanju likova u ovoj igri; iskorištenost jednaka ogromnoj nuli!!
Kao šta rekoh, Bloody Baron je odličan, Ciri može proći zahvaljujući iznenađujuće odličnom voice actingu...
Yennefer? Toliko slušamo o njoj, u jednici, vizije, pa u dvojci, Yennefer, moja Yennefer, ljubavi moja, tko je ta mistična crnokosa žena?? I šta dobijemo? Nakon početnok sna i njene gole guzice imamo stalno nadrkanu hladnu osobu i mogućnost boljeg upoznavanja iste je nepostojeći jer W3 nema dobre dijaloge kao Dragon Age...
Jedna
Sera, (
koja ima svoju pjesmicu 
) iz Dragon Agea omete pod sa Zoltanom, Dandelionom i Triss skupa! Neću niti spominjat njene fantastične i lude komentare i podjebavanje svih oko sebe kada je u ekipi.
Ajmo malo vidjet Cassandru i Yennefer... Cassandra ima osobnost, odlične reakcije na svijet oko tebe, super odrađene konverzacije i zanimljiv quest. A kada se zbližiš sa njom vidiš totalnu promjenu ispod te hladne maske koju inače nebiš vidio da te mrzi....
Yennefer; već sam reko; kroz dvije igre toliko slušamo o njoj i nakraju MEH...
O negativcima nemogu jer DA nisam prešo i neznam kako je to sve odrađeno.
Ali Wild Hunt je solidan iako opet; samo jašu od sela do sela, ostavljaju snjeg i traže Ciri. Malo konverzacije prije...
A najveći razlog tome šta nemožemo bolje upoznat likove i nisu toliko dobro odrađeni je lošiji sustav dijaloga i rekcije likova naspram Biowareovih igara!
Neznam, uz oba serijala sam od samog početka, prešo sam sve nastavke i Witchera i Dragon Agea i to su moji dojmovi i pogled na sve skupa.
Sviđa mi se lore i svijet Witchera, ali Dragon Age lore je mnogo razrađeniji i detaljniji...
Daleko od toga da je igra loša, svijet je mračan, odlično prenes u igru, igra mi je sve u svemu bila jako dobra kao šta sam uostalom i napiso u temi, ali od njihove sljedeće igre očekujem bolji razvoj likova i dijaloge...