Autor Tema: Destiny  (Posjeta: 9521 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #30 u: Srpanj 22, 2014, 22:32:44 »
Ovo je miljama ispred Borderlandsa po pitanju gameplaya, a cutscena i priče nema na beti, rekli su iz Bungie-a još prije da ne misle spoilati priču na taj način, tak da bude i to došlo...

Setting ima veze s Halojom ko Lovecraft s Nives Celzijus. Artwork je skroz drukčiji od Haloja, barem meni. Jedino armori imaju neke poveznice.

BTW - nije u beti, valjda bu u full verziji:



SF znalci znaju.
« Zadnja izmjena: Srpanj 22, 2014, 22:41:30 od ManTheRamparts »

Offline doktor1

Odg: Destiny
« Odgovori #31 u: Srpanj 22, 2014, 22:51:01 »
Ma nemaš pojma  cer1njo

Ma ne, bacio sam trolololo......
Probao sam kod prijatelja... Sviđa mi se iako nisam neki od tih mutli-prvo-lice-BUM-BUM...

Htjeo bih odličnu priču i da nas tri, četiri debila odavdje možemo skupa igrati i uživati u priči... Takav "revolucionarni" multi hoću... Ali znam da je to jako, jako, jako teško uz današnju populaciju ostvarit...
Pa možda i nemoguće...

Offline Thergothon

Odg: Destiny
« Odgovori #32 u: Srpanj 22, 2014, 22:53:18 »
a cutscena i priče nema na beti

Ima, u alphi nije bilo.

Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #33 u: Srpanj 22, 2014, 22:57:03 »
 ;D

Dobra je igra kaj je je, ali je preveliki hajp dignut oko nje.

Ogroman plus joj je kaj je drukčija od ustaljenog fps recepta, makar to povlači i neke minuse (npr. neki ogavni MMORPG koncepti).

Uglavnom - prije bi ovo kupil nego COD ili BF. Puno prije. ;D

@Ther - ima, ali je šturo sve i samo na početku je tek tolko deto, prije izlaska bete sam negde čital od Banđija da ne misle spojlati i kolko sam videl iz bete lore je skoro pa ravan nuli. ;D

Offline doktor1

Odg: Destiny
« Odgovori #34 u: Srpanj 22, 2014, 22:58:12 »
Uglavnom - prije bi ovo kupil nego COD ili BF. Puno prije. ;D

 cer1njo ave1 cry1 cer1njo ;D


Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #35 u: Srpanj 22, 2014, 22:59:40 »
Za BF ima šanse još neke. Ako ga vrnu u Vietnam ili WWII. Bez previše bugova. cer1njo

COD je odavno PREKRIŽEN. cer1njo

Offline doktor1

Odg: Destiny
« Odgovori #36 u: Srpanj 22, 2014, 23:02:06 »
Man...
Tvoja profilna slika dovoljno govori za COD...  cer1njo

Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #37 u: Srpanj 22, 2014, 23:05:14 »
 cer1njo cer1njo

Samo jemput se desilo to i više nikad. Loša godina za pucanje je to bila. 2011. ak se ne varam - BF3 - jaaaaooo, COD MW3 još veći jaoooooo. Preorder očajnički potezi za dozom p00canja. cer1njo

Ove godine budemo vidli kak bu - krajem godine se mora p00cati, inače život nema smisla. cer1njo

Offline LukaM 110

Odg: Destiny
« Odgovori #38 u: Srpanj 25, 2014, 18:13:26 »
Odigral sam oko 6, možda 7 sati bete i igra mi se sviđa.
Sam multiplayer je vjerovatno najslabiji aspekt. uvelike je evolucija Halo-ovog multiplayera, al mi je il dosadan jer mi mape djeluju prazno (ona na Mjesecu je definitivno prevelika za 5 na 5).
Sama priča ima potencijala da bude dobra i art style igre mi je super. Daleko najzabavniji dio budu izgleda strikeovi, makar neki bossovi djeluju previše žedni metaka.
Grafički je puno inpresivnija nego što sam dobil dojam na youtubeu. Teksture su oštre, lod se ni ne kuži i vrti se ko podmazana. Ima Valjda najljepše Skyboxove kaj sam videl.
Igra mi se u globalu jako sviđa, al sam sam sebi rekel da nebum igral nikakav mmo. Ideja svijeta koji se stalno nadogrđuje i gdje ovisim donekle o drugim igračima me smeta jer volim igre koje su konačne (da ih mogu pustit na pol godine i onda se vratit pa nastavit tam gde sam stal).
Na kraju bum je najvjerovatnije kupil, ne baš odma, al kak nema previše igara koje me zanimaju ove godine bu nekad valjda došla na repertoar.

Offline Thergothon

Odg: Destiny
« Odgovori #39 u: Srpanj 28, 2014, 09:44:42 »
Od prvog dana bete mi nije bilo jasno zbog čega ljudi igru trpaju u MMO vode, vjerojatno zbog lažnog marketinga koji kruži prostranstvima neta od prvog dana službenog otkrivanja igre.

Sjetite se kakva čudesa su najavljivali, a sad je stigla ova vijest:
Destiny to have "one destination" per planet | Playstation 4

U najboljem slučaju ovo bude malo otvorenija nego je to uobičajeno co-op pucaljka. Nije to loše, ali s obzirom na prvobitne najave i trenutnu količinu repetitivnosti...
Uf, tu je još i Activision kao izdavač, a to znači da mjesečno minimalno 5 novih lokacija za svaki planet dolazi u obliku DLC-a po super povoljnim cijenama  cer1njo
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2014, 10:26:23 od Thergothon »

Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #40 u: Srpanj 28, 2014, 15:49:43 »
Meni je igra MMO više po nekim dizajnerskim odlukama nego po (nepostojećoj) masivnosti. Nažalost, odabrali su loše strane MMO dizajna. cer1njo

Offline Thergothon

Odg: Destiny
« Odgovori #41 u: Srpanj 28, 2014, 16:19:01 »
Upravo to - generičnost, grindanje, farmanje i ostale repetitivne divote.

Jedino u onom hubu imaš dojam (ne masivnosti jer je područje malo) napućenosti, a zapravo je običan lobby od par desetaka igrača.
Nakon biranja misije eventualno ako naletiš na par igrača koji većinom idu svojim putem i interakcije gotovo da nema, osim debilnog mahanja i plesanja.

Šteta kaj nisu stavili više frakcija s različitim pričama koje nisu u dobrim odnosima, ali imaju zajedničkog neprijatelja i sudbine im se isprepliću.
To bi dalo dodatnu dubinu i dojam masivnosti, da osim AI-a moraš paziti i na druge igrače koji ne moraju nužno surađivati s tobom ako su dio druge frakcije.
Ne treba ni spominjati kolko bi co-op, klanovi i taktiziranje dobili veći značaj. Ovak se PvP svodi na klasične modove koje mogu zaigrati u apsolutno svakoj pucačini ikad izašloj.

Preostaje mi jedino masakriranje AI-a koji na većim težinama more popiti 10 tona olova i međusobno oživljavanje dok konačno ne odluči da mu je dost života i odluči hititi neki loot. Level cap 20 je isto promašaj, na beti se došlo do maksimalnog 8. lvla u roku od 5 sati. Tu padaju u vodu sve one priče o igri zbog koje ti ne treba ni jedna druga do kraja generacije zbog masivnosti i sadržaja s kojima su nas zasipavali mjesecima prije bete. Sumnjam da bi zdržal više od 2 tjedna uz takvo plitko RPG iskustvo i u isto vrijeme nezadovoljavajuće čistokrvno FPS SP iskustvo koje pati od skroz gore spomenutih MMO bolesti.

Offline ManTheRamparts

Odg: Destiny
« Odgovori #42 u: Srpanj 28, 2014, 16:24:41 »
Nije loša igra, ali igrači koji imaju puno staža po različitim žanrovima odma skuže nedostatke koji su u najmanju ruku iritantni.

Offline LukaM 110

Odg: Destiny
« Odgovori #43 u: Srpanj 28, 2014, 16:58:40 »
Sve je to istina, ali se meni čini kao najbolja i uz to dostojna zamjena za Halo koji mi fali na playstationu. Ne igram puno fps-a pa bu meni osvježenje. Btw, ne znam ste skužili al u ovom hubu ima nogometna lopta koju možeš napucavati, čak je i fizički definirana pa se od zidova odbija kao prava i to. Još s onim pokretom uklizavanja se zabavno s ljudima natezat, al je često puknu s one terase pa ju je ponekad teško najti.

Offline Thergothon

Odg: Destiny
« Odgovori #44 u: Srpanj 28, 2014, 17:07:03 »
Ma nije loša, čak planiram i nabaviti dok padne cijena.

Tijekom prvog prolaza kroz misije u beti su dojmovi bili čak jako dobri jer mi je bilo zabavno bez obzira na sve mane, ali tijekom drugog prolaza se sve drastično srozalo.
Još onda i ona vijest da samo jedna lokacija bude dostupna na svakom planetu me dodatno razočarala. Strah me da bude falilo sadržaja i raznolikosti, a replay value nije baš po mom guštu.

Možda iznenadi finalna verzija...