F1 2011 možda dobije Historical DLC

Prošlogodišnji F1 2010 naslov nije dobio niti jedan DLC, iako su ga fanovi igre priželjkivali. Sudeći prema izjavi jednog od developera Codemastersa, Stephena Hooda, za Gamerzines, ovogodišnja F1 simulacija mogla bi promjeniti situaciju što se dodatnih sadržaja tiče ili bar jednog, o kojem je Hood i govorio. On je naime, između ostalog, istaknuo kako bi u igri volio vidjeti veliki duel Senna & Mansell ’92 na velikoj nagradi Monaca, naravno, vozeći u ulozi nekog od velikana. Naravno, odma ističe kako to nikako ne bi mogao biti dio same igre, već dobar način za dodatnu zaradu Codemastersa, kao i usrećivanje brojnih fanova tih velikana, točnije, generacije. Priliku za pročitati što je sve rekao Stephen Hood imat ćete u nastavku vijesti, a nakon što to i učinite, prokomentirajte ovu, zasada ipak samo glasinu, u našoj forumskoj F1 2011 temi.

 

Stephen Hood za Gamerzines:

“I want to be able to race the ‘92 Monaco race with Senna versus Mansell as a particular scenario – it would be awesome! I think it’s more likely for the first instance to get individual cars and build scenarios around them, rather than building the entire field in a season.

I don’t think it would be a standalone game because the further away you get, the less likely you are to have a market for that. However, I do think it’s a cool thing to include and if it was built on top of the game as DLC, I honestly think Codemasters could make money out of it and gamers would appreciate it.”