Gran Turismo 5 – Kazunori spomenuo DLC i novi patch

Teško je upotrijebiti pravu riječ za vrlo oprezne, pametne i lukave izjave Kazunori Yamauchia, stoga vam umjesto “najavio”, pišem spomenuo.  No, važno je ono što slijedi, a to su dvije izjave “šefa” Polphony Digitala, koji je progovorio na Twitteru, a rečeno je preveo jedan hvale-vrijedan član GTPlaneta, Shirakawa Akira. Prvo je uslijedilo ovaj tweet, koji u prijevodi znači:

Updates are in preparation. First [there will be] bug fixes, then feature updates and DLC will probably follow. The decentralization of our studios and framework is a greater burden than I thought…”

Dakle, zakrpe i nove mogućnsti su potvrđene, dok je DLC stavljen pod “vjerojatno”. Selidba u Fukuoku bila je kako kaže, veći stimulans nego je to očekivao. Na dotičnu izajvu obrušila se naravno gomila pitanja i velika radoznalost brojnih fanova, pa je uslijedio još jedan tweet, u kojem piše sljedeće:

We’ll make sure to live up to the expectations… It’s quite an effort. Besides, servers aren’t working completely yet. Well, we have to do nothing but our best.”

Tipično za Kazunoria, koji ovim odgovorom stišava cijelu situaciju, no obećavajuće za zajednicu, tj. igrače i fanove “The Real Driving Simulator“-a. Što vi mislite o svemu tome, je li napokon vrijeme da i Gran Turismo 5 dobije barem jedan DLC, što u njemu priželjkujete, želite li ga uopće? Navratite do naše forumske Gran Turismo 5 teme i uključite se u rasprave, za koje sad itekako ima materijala.