Forza Motorsport 6 Porsche ekspanzija dolazi u ožujku!

Forza Motorsport 6 Porsche expansion
Dugoočekivani Porsche automobili dolaze u Forzu 6! Barem tako navodi Amazon.com koji je ovih dana stavio u svoju ponudu po očekivanoj cijeni od 20$.
Amazon otkriva i datum izlaska ove ogromne ekspanzije za Forzu Motorsport 6 i to već 1. ožujka ove godine. Očekuje se čak 20 „Forzavista“ Porsche modela, novi eventovi, stazu i još mnogo toga!Među tih 20 Porsche automobila navode se klasik modeli poput Porshe 356A Speedster iz 1957. godine pa sve do modernih čuda i LMP1 bolida Porshe 919 Hybrid koji je ove godine „pokosio“ WEC prvenstvo kao i Le Mans utrku! Ekspanzija bi također trebala sadržavati i novih 48 specijalnih Porscheovih eventova. Listing na Amazonu otkriva i to da će među ovih 20 automobila čak 9 biti potpuno novi za Forza franšizu kao i za prošli Horizon 2 naslov koji je sadržavao upola manje Porshe modela nego ova nova ekspanzija!

Najavljena je i nova staza koja se nalazi u Virginiji, a to je poznati Virgina International Highway. Stara staza izgrađena daleke 1957. godine duga 5.26 km te svojim izgledom podsjeća na poznati Spa u Belgiji. Staza će biti dostupna u čak sedam konfiguracija te će biti dostupni kišni i noćni uvjeti. Turn10 se nije oglasio o ovoj ekspanziji, ali to se nakon ove vijesti očekuje vrlo skoro.