CroSimRacing Forum slavi 2. rođendan!

Jednog lijepog ponedjeljka, 28. rujna 2009. godine, u kasne večernje sate, CroSimRacing forum ponosno je otvorio svoja vrata sveopćoj racing zajednici, preselivši se tako s besplatnog hosta u jednu jaku gaming mrežu, svakom pravom igraču dragu HCL mrežu! Bio je to samo prvi dio CroSimRacing priče, pošto je nekoliko dana kasnije otvoren i portal, no o tome uskoro.

Dvije godine kasnije, forum broji 173 člana, koji su napisali preko 12 tisuća postova. Sve je krenulo u  drastično pozitivnijem smjeru 22. lipnja ove godine, kada je forum doživio generalni redizajn te je uz to prebačen na finalnu 2.0 SMF verziju. Od tada, u kratkom roku srušeni su svi dotadašnji forumski rekordi, koji “ne žive” nimalo sigurno, a sve zahvaljujući našim kulnim, aktivnim i uvijek prijateljski raspoloženim forumašima.

Uskoro nam dolazi i 2. rođendan CSR portala, a s njime, tj. prije njega i prva CroSimRacing nagradna igra, u kojoj će netko postati bogatiji za primjerak F1 2011 igre. Više o samoj nagradnoj igri uskoro, zasada samo jedan mali hint – morate biti registrirani član našeg foruma. Do tada, pridružite nam se u slavlju, te uz poneki komentar obogatite našu prigodnu rođendansku temu.

LINK: CroSimRacing Forum slavi 2. rođendan