Gran Turismo 5 – GT5 Spec 2.0 i DLC krajem listopada

U protekla dva mjeseca, Gran Turismo 5 prošao je kroz seriju maintenancea i dobio dva manja patcha, a u međuvremenu, Kazunori Yamauchi obećao je kako nakon svega toga slijede “velike stvari”. Njegov jučerašnji, netipični, engleski tweet, otkrio je kako glavni čovjek Polyphony Digital studia nije lagao, pošto je na Twitteru izjavio sljedeće:

GT fans, thanks for waiting… The GT5 Spec 2.0 update is coming the 3rd week of October, with DLC following a week later.

Dakle, čekanje se isplatilo, barem tako “miriše” ova izjava Kazunoria, koji najavljuje GT5 Spec 2.0 za treći tjedan listopada, dok DLC stiže već tjedan kasnije. Ni jedan od dva najavljena sadržaja nije dodatno pojašnjen, no čim bude, očekujte informacije na našem portalu. Gran Turismo 5 dobivao je patcheve u “tempu” od 0.1, neki od njih bili su zbilja ogromni, a igra je sad na verziji 1.13. GT5 Spec 2.0 mogao bi donijeti ogromne promjene, ako gledamo povijest nadogradnji na maloprije opisani način. Što će točno donijeti dva najavljena sadržaja, vidjet ćemo, no nadamo se i nekim konkretnijim informacijama prije samog dolaska. Ovog jutra stigao je i novi Seasonal event, u kojem glavnu ulogu imaju japanski automobili iz ’90. Raspravljate i komentirajte s nama ovu veselu vijest u našoj forumskoj Gran Turismo 5 temi.