Najavljen Project CARS 2

kf5HeZ3

Tek što je nedavno izašao Project CARS, već je najavljen njegov nastavak. Slighly Mad Studios najavio je nastavak, koji će se razvijati po istom konceptu kao i njegov predhodnik, financiranjem od strane zajednice putem portala World of Mass Developmenta, gdje svi donatori mogu i isprobati te sudjelovati u razvijanju igre. Ono što se obećava od strane SMS-a je sljedeće:

NAJVEĆA POSTAVA STAZA IKADA: 50 jedinstvenih lokacija i više od 200 staza uključujući nešto rijetko viđeno u svijetu istinskih simulatora vožnje – utrkivanje na zemlji, blatu, šljunku i snijegu. Sve to uz dinamičnu promjenu dana u noć i vremenskih uvjeta.

NAJŠIRI RASPON RAZLIČITOSTI EVENATA : s osam različitih disciplina uključujući Rallycross, Hillclimb i Touge. Više od 200 automobila iz 40 različitih klasa uključujući nikad prije viđene konceptualne i službeno zabranjene aute.

KOOPERATIVNA KARIJERA : mogućnost zamjene vozača, igranja kao timski kolega i suvozač – obećavaju više prilika za drugačije iskustvo, više strategije, više izazova i bolje nagrade za one koji se u tome okušaju.

INTERNETOM POVEZANO ISKUSTVO : družite se s drugim igračima i natječite s kroz Online Track Days. Pustite drugima igračima da zauzmu mjesto umjetne inteligencije u solo igranju i dobivajte vijesti o online utrkama i igračima kroz Driver Network.

PRO ESPORTS RACING: matchmaking će povezivati igrače po skillu i ponašanju, moći ćete stvarati vlastite online lige uz mogoćnost live streama utrka i spectator moda.

VAŠ DOM ZA UTRKIVANJE: igra će sadržavati vašu osobnu testnu stazu koju će igrači moći prilagođavati i koristiti za testiranje i prilagođavanje postavki automobila. Tamo ćemo moći pozivati i druge igrače da vide našu stazu i tunirani auto, a sve o tuniranju naučit ćemo kroz nešto zvano Project CARS Academy.

Igra po planu izlazi za PC, Xbox One te PlayStation 4. A svi zainteresirani igrači, odnosno testeri ranih verzija nove igre, mogu se već sada prijaviti na WMD portalu. U novootvorenoj temi na forumu ostavite svoje komentar i viđenje na ovu možda i preuranjenu najavu nove igre, kada još aktualan Project CARS treba dobiti svoj tretman poliranja i ažuriranja, pogotovo na konzolaškim verzijama.

FORUM: Project C.A.R.S. 2